Ethical Behavior in the Context of the CSRD Directive & ESG Reporting Implementation - Foltínová, Ľubica, 1975-
Cieľom skúmania článku je schválená smernica CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive, smernica o podávaní správ o udržateľnosti podnikov), pripravená Európskou komisiou. Reporting udržateľnosti na báze smernice CSRD, s povinnosťami vyplývajúcimi zo smernice CSRD a systému nového reportingu udržateľnosti, s akcentom na praktický postup implementácie ESG (Environmental, Social & Governance) reportingu aj v kontexte Slovenska.