An Implementation of Ethics in Scientific Research Activities as a Tool for Improving the Quality of a Research Organisation - Kováčová, Daniela
Aspekty implementácie etiky do vedecko-výskumnej činnosti, so zameraním na efektívny spôsob implementácie etiky do vedecko-výskumnej činnosti ako jeden z kľúčových nástrojov zvyšovania kvality samotného procesu vedecko-výskumnej činnosti a budovania dobrého mena či značky vedecko-výskumnej inštitúcie, čo je z hľadiska budovania medzinárodných vedeckých partnerstiev kľúčové. Význam implementácie etiky do samotného výskumu a otázka ohrozenia akademických slobôd v mene zvyšovania etickej citlivosti. Organizačný aspekt implementácie etiky.