Sociální práce v zajetí koronaviru: případ programů pro osoby ve výkonu a po výkonu trestu odnětí svobody - Mertl, Jiří
Vplyv pandémie koronavírusu a vládnych opatrení na vykonávanie sociálnej práce a poradenstvo s väznenými a prepustenými osobami z výkonu trestu. Štúdia čerpá zo zahraničných analýz, ktoré sa pomaly začínajú objavovať a ukazujú, že pandémia a opatrenia mali všeobecne zásadný vplyv na vykonávanie sociálnej práce a poradenstva, vrátane spomínanej oblasti väzenstva.