Business Environment Indexes Methodology - Dolná, Mária, 1989-
Metódy a nástroje hodnotenia podnikateľského prostredia. Indexy podnikateľského prostredia (Globálny index konkurencieschopnosti, Index vnímania korupcie, Doing Business ranking). Porovnanie podnikateľského prostredia medzi krajinami použitím indexov.