The Impact of Brexit on the Economy of Great Britain - Bango, Adrián, 1998-
Porovnanie obchodu Spojeného kráľovstva, prílevu priamych zahraničných investícií a rastu prisťahovalectva pred a po Brexite a dôsledky vystúpenia z EÚ na hospodárstvo Spojeného kráľovstva.