Megatrendy v riadení MSP, priemysel 4.0 a nákup 4.0 - Rudý, Stanislav, 1997-
Megatrendy v nákupnom procese podnikov, pri riadení MSP a dodávateľských vzťahov. Priemysel 4.0 odzrkadľuje súčasný trend digitalizácie, automatizácie a zmien na trhu práce.