Corporate Bonds With Fixed Coupon at Primary Market in 2022: Pairwise Comparison According to the World Regions - Sieber, Jakub, 1992-
Analýza a zhodnotenie podnikových dlhopisov s pevnými kupónmi, ktoré boli emitované v rámci IPO (The initial Public Offering) v roku 2022 na primárnom trhu dlhopisov, vo vzťahu k siedmim hlavným svetovým regiónom, kde boli vydané.