Selected Theoretical Approaches to Water and Migration and Their Practical Implementation: Review of Scientific Literature - Kozár, Patrik, 1993-
Prehľad vybraných teórií, zaoberajúcich sa vodou a jej vplyvom na migráciu aplikovaním vedeckých metód.