Rusko v súčasných maďarsko-poľských vzťahoch - Kurucz, Milan, 1954-
Príčiny rozdielneho prístupu Poľska a Maďarska k napadnutiu Ukrajiny Ruskom a jeho vplyv na dvojstranné vzťahy medzi obomi krajinami, vrátane ich vzájomnej podpory v sporoch s EÚ.