Philatelic Diplomacy as a Soft Power Tool in Reflection of the Russian Invasion of Ukraine - Mattoš, Boris, 1977-
Článok poukazuje na nový rozmer diplomacie – filatelistiku diplomacie - a načrtáva príklady, čo môže filatelistická diplomacia znamenať z medzinárodných vzťahoch a diplomacii, ako aj jej rozmer, ku ktorému treba prispieť rastúcim počtom odborných zdrojov, poukazujúcich na atribúty filatelistickej diplomacie a jej trendy.