Risk Management of the Leasing Company - Verner, Robert, 1986-
Diskriminačná analýza - v súčasnosti často používaná metóda v širokom spektre záležitostí podnikových financií a manažmentu. Snaha o predpovedanie rizika vzniku platobnej neschopnosti klientov pomocou diskriminačnej analýzy. V záujme efektívnosti a lepšieho riadenia je výhodné integrovať diskriminačnú analýzu do rozhodovacích procesov a riadenia rizika platobnej neschopnosti klientov lízingových spoločností.