Využitie metódy zhlukovania ako nástroj hodnotenia finančného zdravia - Potoma, Radoslav, 1992-
Hodnotenie nemocníc na východnom Slovensku. Cieľom príspevku je na základe zhlukovej analýzy určiť skupiny nemocníc na východnom Slovensku, ktoré majú podobné vlastnosti. Uskutočnený výskum z oblasti analýzy zhlukov je zameraný na skúmanie porovnávania okresných nemocníc medzi sebou za rok 2020.