Zahraničná politika štátu: ciele a nástroje - Zubro, Tetyana, 1975-
Rozbor najpodstatnejších teoretických prístupov a vybraných aspektov k štúdiu zahraničnej politiky a generalizácia definície zahraničnej politiky s prihliadnutím na osobitosti súčasného vývoja medzinárodných vzťahov.