Nákupné správanie na internete počas pandémie covid-19 - Hudák, Matej, 1984-
Nákupné správanie jednotlivcov prostredníctvom ukazovateľa Internetové nákupy jednotlivcov, sledovaného Eurostatom. Porovnanie obdobia pred pandémiou Covid-19 s obdobím počas spomínanej pandémie v podmienkach Slovenskej republiky, ale aj v Európe. Kým v období pred pandémiou dochádza ku pomerne malým medziročným zmenám v podiele respondentov, ktorí na internete nakupujú často (zvyšovanie podielu) a v podiele tých, ktorí na internete ešte nenakupovali (znižovanie podielu), po vypuknutí pandémie, v porovnaní rokov 2019 a 2020 sú medziročné zmeny výraznejšie.