Daňové zvýhodnenia vo vybraných krajinách EÚ pre biolopalivá - Simonidesová, Jana, 1968-
S obnoviteľnými zdrojmi sa stretávame čoraz viac, a to nie len pri pohonných látkach. Celý svet hľadá vhodné alternatívy, ako využívať obnoviteľné zdroje, pretože chce bojovať proti klimatickej zmene a byť ekologickejší. Daňové zvýhodnenia vo vybraných krajinách EÚ pri využívaní biopalív, ako obnoviteľného zdroja energie.