Digitalizácia účtovníctva od roku 2022 - Kudlová, Zuzana, 1986-
Zavedenie digitalizácie v oblasti účtovníctva je od 1.1.2022 novým trendom. Mnohí účtovníci však preferujú starý spôsob. Každá účtovná jednotka si môže vybrať, ktorú podobu preferuje – elektronizáciu, alebo listinnú formu, ale aj kombinovanú. Praktickejšie je zjednotenie týchto účtovných záznamov do jednej formy z dôvodu lepšej orientácie a prehľadu. Obdive formy sú si rovnocenné.