Impact of the Constitutional Law on Budget Responsibility on the Fiscal Position of the Slovak Government - Kurila, Jakub
Pravidlo rozpočtovej zodpovednosti a jeho vplyv na úroveň verejného dlhu na Slovensku. Rada pre rozpočtovú zodpovednosť. Úroveň hrubého dlhu a tzv. „dlhová brzda“. Účinky daných pravidiel na rozpočtové výdavky.