The Impact of Corona Crisis and Government Restriction Measures on the Financial Health of Entities in the Slovak Republic - Galis, Filip
Pandémia COVID-19 a makroekonomické prostredie. Ekonomický vývoj počas pandémie COVID-19. Trh práce počas pandémie COVID-19. Zmeny cenovej hladiny v dôsledku pandémie COVID-19. Koronakríza v podnikateľskom prostredí. Vládne balíky pomoci ako nástroj na stimuláciu ekonomiky postihnutých lockdownom. Vplyv koronakrízy na mikroprostredie.