Daň z motorových vozidiel v kocke - Fülöpová, Jana
Predmet dane - vozidlo, ktoré sa používa na podnikanie. Vznik a zánik daňovej povinnosti. Určenie ročnej sadzby dane. Zdaňovacie obdobie - lehota na podanie daňového priznania. Výpočet dane alebo pomernej časti dane.