Závierkové práce účtovníkov - Novotná, Ľudmila
Upozornenie na niektoré účtovné práce a účtovné prípady, ktoré sa účtujú najmä v závere účtovného obdobia a súvisia so zostavením účtovnej závierky. Činnosti pred zostavením účtovnej závierky - inventarizácia majetku a záväzkov, kontrola bilančnej kontinuity, vysporiadanie výsledku hospodárenia za predchádzajúce účtovné obdobie, doúčtovanie účtovných prípadov bežného účtovného obdobia, atď.