Zákon o dani z príjmov - Brnová, Miroslava
Zákon o dani z príjmov už obsahuje viaceré opatrenia na ochranu proti daňovým podvodom. Predmetom novely zákona je aj zavedenie nového pravidla o obmedzení úrokových nákladov zacieleného proti praktikám, ktoré na umelé znižovanie základu dane z príjmov využívajú nadmerné dlhové financovanie. Novela ďalej obsahuje spresnenie a doplnenie pravidiel transferového oceňovania.