Rozpočtové provizórium v podmienkach obce - Veverková Konečná, Ingrid
Problematika rozpočtového provizória, v ktorom sa na začiatku roku 2023 ocitlo viacero samospráv. Povinnosti samosprávy pri hospodárení v rozpočtovom provizóriu a odpovede na časté otázky, spojené s uplatňovaním pravidiel rozpočtového provizória v praxi.