Recenze publikace: Dejiny poisťovníctva autoři: Erika Pastoráková, Tomáš Ondruška, Monika Jurkovičová - Snopková, Andrea, 1987-
Recenzia slovenskej vysokoškolskej učebnice Dejiny poisťovníctva, mapujúcej súvislosti, ktoré ovplyvnili podobu moderného poisťovníctva najmä v globálnom meradle. Zahŕňa aj poistné míľniky z územia dnešného Slovenska. Dielo je napísané populárnym štýlom a prepojením ekonómie, práva, sociológie a politológie prispieva k celkovému pochopeniu vybranej oblasti.