Vedecký výskum cestovného ruchu na Ekonomickej fakulte Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici v rokoch 2001 - 2020 - Gúčik, Marián
Výsledky výskumu na Ekonomickej fakulte Univerzity Mateja Bela v Banskej Bystrici v rokoch 2001 - 2020, podporené domácimi a zahraničnými verejnými zdrojmi.