Eastward Enlargements of the European Union, Transitional Arrangements and Self‑Employment - Ulceluse, Magdalena
Skúmanie, či a ako odstránenie prechodných opatrení ovplyvnilo mieru samostatnej zárobkovej činnosti občanov EÚ2 a EÚ8 v členských štátoch EÚ15.