Spatial Distribution of Granted Investment Incentives in the Czech Republic - Belardi, Jan
Vyhodnotenie priestorového rozloženia investičných projektov s poskytnutím investičných stimulov v Českej republike v období rokov 1998-2021. Priestorové rozloženie bolo skúmané na základe troch ukazovateľov prepočítaných na okresnú úroveň – výška investície na obyvateľa, počet novovytvorených pracovných miest na 1 000 obyvateľov a strop štátnej pomoci na obyvateľa.