Doplnky robia predajňu - Kapitán, Peter
Aj keď sa hovorí, že netreba súdiť knihu podľa obalu, každý skúsený obchodník dobre vie, že prvý dojem je najdôležitejší. Komfort, čistota, priestor a prehľadnosť sú hodnoty, ktoré každého zákazníka držia v predajni o čosi dlhšie, než plánoval. Úhľadne doložený tovar v regáloch s moderným dizajnom je vždy lákavejší, ako rozhádzané položky v ošarpaných policiach. Na dizajne predajne jednoducho záleží.