Srovnání vývoje cen a determinantů cen na realitních trzích zemí V4 - Uhman, Jiří
Článok porovnáva a hodnotí vývoj cien a signifikantných faktorov determinujúcich ich vývoj na realitnom trhu v Česku, Slovensku, Poľsku a Maďarsku (Vyšehradská štvorka) po roku 2000. Porovnanie vývoja cien nehnuteľností. Porovnanie vývoja počtu obyvateľov. Porovnanie vývoja HDP, inflácie, vývoja priemerných miezd. Porovnanie vývoja počtu dokončených bytov.