Cost of Capital and Firm Value: Evidence from Indonesia - Kurniasih, Augustina
Štruktúra nákladov a kapitálu je potrebná na vyhodnotenie uskutočniteľnosti investícií uskutočnených spoločnosťou. Cieľom tejto štúdie je odhadnúť a analyzovať vplyv zložky nákladov kapitálu (COC) a kapitálovej štruktúry (CS) na hodnotu firmy. Výskumnou vzorkou pre obdobie 2013–2020 sa stali spoločnosti na výrobu celulózy a papiera kótované na Indonézskej burze cenných papierov (IDX). Použitou výskumnou metódou je prístup moderačnej regresnej analýzy.