Predaj majetkovej účasti v obchodnej spoločnosti z hľadiska zákona o dani z príjmov - Vanková, Lucia
V druhej časti článku sa autorka venuje oslobodeniu príjmov z predaja akcií obchodných podielov. Podmienky oslobodenia príjmu z predaja akcií a obchodného podielu.