The Role of Fiscal Councils in a Achieving Economic Growth and Fiscal Discipline - Mkiyes, Hussein, 1996-
Úloha fiškálnych rád pri dosahovaní hospodárskeho rastu a fiškálnej disciplíny v EÚ. Zdôraznenie významu fiškálnych rád pri presadzovaní transparentnosti a dôveryhodnosti vo fiškálnej oblasti poskytovaním včasných varovných signálov o potenciálnych fiškálnych nerovnováhach a prispievaním k dlhodobej stabilite a prosperite EÚ.