Sladké bude drahšie - Kapitán, Peter
Bezprecedentná inflácia útočí na všetky zmysly spotrebiteľov a je úlohou výrobcov a obchodníkov, aby si s nastupujúcou panikou dokázali poradiť. Rastúce ceny potravín v kombinácii s neistotou týkajúcou sa vývoja v budúcom roku, sú nebezpečným koktailom pre spotrebiteľské správanie. Vzhľadom na to, že výrobcov cukroviniek, sušienok a oblátok potrápia okrem inflácie a rastúcich cien energií ešte aj prudko sa dvíhajúce ceny cukru, dá sa očakávať veľmi rušné obdobie.