Príjimacie konanie na slovenské vysoké školy - Antalíková, Štefánia
Prijímacie konanie na akademický rok 2021/2022 prinieslo pre slovenské vysoké školy oproti predchádzajúcemu roku nárast počtu prihlášok, ale pokles prihlásených fyzických osôb, pokles počtu úspešných uchádzačov a tiež menej tých, čo sa po úspešnom prijímacom konaní na štúdium zapísali.