Novela Zákonníka práce účinná od 1. novembra 2022 - Mičudová, Tatiana
Príspevok obsahuje prehľad a výklad najdôležitejších zmien, ktoré zákon č. 350/2022 Z. z. zaviedol a ktoré sa v praxi aplikujú od 1. 11. 2022. Ide o rozsiahlejšiu novelu týkajúcu sa napr. otcovskej dovolenky, výkonu inej zárobkovej činnosti, obsahu pracovnej zmluvy, doručovania v pracovnoprávnych vzťahoch a podobne.