Komentár k zákonu o zálohovaní jednorazových obalov na nápoje (4.) - Švedlárová, Gabriela
Príspevok sa venuje § 4 zákona č. 302/2019 Z. z. o zálohovaní jednorazových obalov na nápoje a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z.n.p., ktorého predmetom sú povinnosti výrobcu obalov.