Obchod si musí utiahnuť energetický opasok - Kapitánová, Tatiana
Keď sa už zdalo, že obchod si môže po náročnom období pandémie vydýchnuť, ekonomiku začala trápiť vysoká inflácia, ku ktorej sa pridáva energetická kríza. Kým na tento rok mali tí šťastnejší zazmluvnené ceny, nad budúcim rokom visí veľký otáznik. Vláda predstavila plán pomoci, ale tá pravdepodobne nepokryje všetky zvýšené náklady. Pozitívnejší výhľad na nový rok majú tí, ktorí už v minulosti investovali do environmentálnych opatrení na zníženie spotreby energií.