Obchod v tieni pandémie a prichádzajúcej inflácie - Drahovský, Ľubomír
Približne tak by sa dala stručne charakterizovať atmosféra i realita, v ktorej sa nachádzalo podnikanie v obchode na Slovensku od roku 2021 prakticky až doposiaľ. Ak sa pozrieme na situáciu, do akej vstupoval širokospektrálny obchod na začiatku roku 2021, vidíme úspešné uplatňovanie protipandemických opatrení z predchádzajúcich časových období až dodnes.