The Impact of EMU Integration on GDP and Productivity in the Baltic Countries - Muchová, Eva, 1961-
Efekt vstupu do eurozóny metódou syntetických kontrolných skupín, ktorá umožnila porovnať výkonnosť estónskej, litovskej a lotyšskej ekonomiky s kombináciou krajín, ktoré ešte nevstúpili do eurozóny.