Reforming the FDI's Law for Achieving Sustainable Innovative Development at the Regional Level - Mkiyes, Hussein, 1996-
Význam priamych zahraničných investící (PZI) pre slovenskú ekonomiku. Pozitívne a negatívne efekty priamych zahraničných investícií na Slovensku. Podpora prílevu PZI na Slovensko - pomoc investorom zo strany vlády SR vo forme dotácií do hmotného a nehmotného majetku, vo forme ustanovení na vytváranie pracovných miest a vo forme daňových úľav. Najväčší podiel zahraničných investícií na Slovensku bol zaznamenaný v Bratislavskom kraji. Inovatívne riešenia reformy zákona o priamych zahraničných investíciách.