IOT Device for Sleep Apnea Detection - Bogár, Michal, 1998-
Hlavným cieľom tohto článku je navrhnúť a skonštruovať meracie zariadenie na detekciu príznakov spánkového apnoe. Všeobecná definícia rôznych typov spánkového apnoe a diagnostika spánkového apnoe. Integrácia medicíny s modernými technológiami, ako je napr. internet vecí (IoT).