Possibilities of Application of the Parallel Computations in Solving Problems of the Numerical Method - Gapbarova, Perizat
Tento článok pojednáva o možnostiach implementácie diferenciálnych rovníc pomocou Rungeovej–Kuttovej metódy (Runge-Kutta method) prostredníctvom použitia paralelnej technológie OpenMP.