Vnútorné predpisy v prostredí škôl a školských zariadení - Drotár, Matej
Najbežnejšie interné predpisy v školskom prostredí. Organizačný poriadok. Školský poriadok. Pracovný poriadok. Prevádzkový poriadok. Registratúrny poriadok. Vnútorný predpis upravujúci vybavovanie sťažností. Vnútorný predpis upravujúci oznamovanie protispoločenskej činnosti.