Rozvoj životných zručností ako dôležitá súčasť kariérovej výchovy - Sajková, Martina
Metodika rozvoja životných zručností. Tri skupiny životných zručností podľa sociálnej úrovne. Overené prístupy rozvoja životných zručností z dobrej praxe. Príklady práce s dieťaťom podľa metódy Kids´Skills. Potreba bezpečného prostredia detí a priestor na ich vlastné sebapoznávanie.