Látkové a nelátkové návykové závislosti - Soroková, Tatiana
Charakteristika závislosti. Príznaky, formy a dôsledky závislostí. Fyzická, psychická a sociálna závislosť. Skupiny závislosti. Online a internetové závislosti.