Features of Training Future Computer Science Teachers for STEM Education - Tolganay, Maratova
V posledných rokoch sa technológie STEM aktívne rozvíjali a aplikovali v rôznych sférach ľudského života. V článku autori zdôrazňujú dôležitosť STEM technológií vo vzdelávaní pre modernú spoločnosť. Potreba rozvoja oblasti aplikácie STEM technológií pre budúcich učiteľov počítačovej vedy.