The State of the Initial Mathematical Knowledge of Engineering Students in the Post-Pandemic Period as a Starting Point for the Development of E-Courses - Mišútová, Mária
Príspevok popisuje výskum zameraný na tvorbu e-learningového materiálu na základe identifikácie stavu výsledkov matematického vzdelávania z predchádzajúceho vyučovacieho stupňa u študentov 1. ročníka bakalárskeho štúdia na MTF STU v Trnave. Cieľom je zlepšiť vedomosti žiakov zo stredoškolskej matematiky tak, aby absolvovali nielen matematické predmety, ale aj predmety univerzitnej základne a následne aj profesionálne predmety technického štúdia.