Retail sa v úvode roku vzchopil - Janiga, Ivan
Po dvoch pandemických rokoch sa maloobchodný sektor na jar konečne nadýchol. Uvoľnené reštrikcie spôsobili, že zákazníci sa húfne vracali do prevádzok, čo dokazujú čísla štatistického úradu z prvého kvartálu.