Dynamika skupiny a transakčná analýza ako potenciál pomoci skupine - Soroková, Tatiana
Zákonitosti vývoja a fungovania skupín. Definovanie skupinovej dynamiky pomocou jej jednotlivých prvkov. Transakčná analýza ako potenciál pomoci vo fungovaní skupiny. Základný článok transakčnej analýzy sú roviny Ego stavov každého člena skupiny. Rozlišovanie Ego stavov. Techniky transakčnej analýzy.