Human Resource Management as an Area of Changes in a Healthcare Institution - Hampel, Katarzyna
Hlavným cieľom príspevku bolo preskúmať oblasti, ktoré si vyžadujú zmeny v riadení ľudských zdrojov v zdravotníckych inštitúciách. Praktickým cieľom štúdie bolo sformulovať odporúčania zamerané na riadiacich pracovníkov spoločností zdravotníckeho zariadenia, ktoré umožňujú zvýšiť adaptabilitu a rozvojovú kapacitu zdravotníckeho personálu s využitím vhodných nástrojov a metód riadenia ľudských zdrojov.