Použitie sociálneho fondu v školách a školských zariadeniach nástroj sociálnej politiky - Konečná Veverková, Ingrid
Riešenie otázok, ktoré vznikajú v súvislosti s možnosťami použitia finančných prostriedkov sociálneho fondu v prospech zamestnancov školy a školského zariadenia v období rastúcej inflácie a zvýšených cien tovarov a služieb.